Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zenegépek képes leírás - Automata - automatizálás.tlap.hu
részletek »

Zenegépek - Automata - automatizálás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: automata.tlap.hu » Zenegépek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Gépzene

Gépzene

Zenegépek, csocsó és darts gépek üzemeltetéséhez vendéglátós partnereket keresünk elsõsorban Fejér, Pest, Veszprém, Somogy és Tolna megyében valamint Budapesten, a Balaton és a Velencei-tó körzetében.

Good Luck Bt.

Good Luck Bt.

Szeretnénk felkelteni érdeklődését néhány gondolattal. Cégünk zenegépek üzemeltetésével és zeneszolgáltatási rendszerek kiépítésével foglalkozik több, mint 10 éves tapasztalattal, valamint vendéglátó egységek teljes berendezését vállaljuk. Gondoskodunk arról, hogy az ön szórakozóhelye, - figyelembe véve az adott körülményeket - a lehető legjobb felszereltségű legyen. Kihelyezünk nyerőgépeket, szimulátorokat, csocsókat, biliárdasztalokat, dartsokat, stb. Nyerőgépek kihelyezésénél a helyiséget riasztórendszerrel látjuk el, amiért külön költséget nem számítunk fel. Különös figyelmet fordítunk a zeneszolgáltatás kiépítésére, hiszen nincs szórakozóhely zene nélkül!! Adjon vendégeinek szabad választási lehetőséget a zenék terén is. Ne csak az ételt és italt választhassák meg, hanem azt is, hogy mit és mikor hallgatnak. Higgye el hálásak lesznek ezért Önnek! Sok éves tapasztalat, ahol a vendégek kedvenc zenéi szólnak, ott a fogyasztás is megnő, vendégköre bővül. Nem lesz többé gondja kazetták, CD-k beszerzésére. Cégünk kihelyezi a zenegépet, szakembereink igény szerint hangfalak felszerelésével biztosítják a tökéletes hangzást. Folyamatosan cseréljük a lemezeket a vendégek kívánságainak figyelembevételével és az újdonságok is mindig fellelhetőek a kínálatban. - Non-stop szervízszolgáltatást biztosítunk.

Hpa

Hpa

Bizonyára előfordult már Önnel, hogy új pénznyerő automatát vásárolt, és utólag rájött, hogy kis utánjárással ugyanazt a pénznyerő automatát használtan az új ár töredékéért megkaphatta volna. Ha nem akarja, hogy ugyanez előforduljon, tekintse meg aktuális ajánlatunkat! Vállalkozásunk használt pénznyerő automaták kereskedelmével foglalkozik. Ez a hazai géppark egészét átölelő komplex vállalkozás biztosan a segítségére lehet, ha bővíteni szeretné meglévő gépparkját, esetleg megválna egy nyerőgéptől!

Insertcoin

Insertcoin

Cégeink 2004 óta vannak jelen a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és a Kelet-Magyarországi piacon. Tevékenységeink több részből tevődnek össze: - játékgépek (asztali foci, zenegép, darts, biliárd, flipper, boxgép, árukiadó automaták) közös üzemeltetése, bérbeadása, adása, vétele - nyerőgépek (II.-es kategóriás pénznyerő automaták) közös üzemeltetése, bérbeadása

Kiosk systems

Kiosk systems

Cégünk az alábbiakban részletezett alkalmazások megvalósítására szakosodott: Az alábbi alkalmazásokhoz vállaljuk a Szoftver és Hardver legyártását önállóan, vagy más fejlesztőkkel együttműködve, fejlesztési részfeladatokat ellátva.

Violin Kft.

Violin Kft.

Cégünk, a Violin Kft. 1996-ban alakult, zenegépek üzemeltetése céljából. Gépeink néhány év alatt több száz vendéglátó egységben jelentek meg, az egyszerű falusi kocsmáktól a nagy, budapesti játéktermekig. Központunk Székesfehérváron van, így működési területünk elsősorban a Dunántúl de üzemeltetünk az ország más részein is. Ha személyesen kíván találkozni velünk, előzetes egyeztetés alapján várjuk székesfehérvári telephelyünkön a Sereg u. 1-5. szám alatt. 1999-ben, a digitális zenegépek megjelenésekor - saját fejlesztést követően - új zenegépek gyártásába kezdtünk és ennek eredményeképpen mára gépparkunk jelentős része saját termék. Az évek során több új típussal bővült a palettánk a piac igényeinek megfelelően, így széles modellválasztékunkkal partnereink minden igényét ki tudjuk elégíteni. Kínálatunkban megtalálhatóak a modern karaoke funkcióval ellátott gépek több méretben és teljesítményben, de a klasszikus, régi időket idéző 'wurlitzerek' is rendelkezésre állnak. Természetesen ezeknek a gépeknek a belső rendszere is már modern, megbízható számítógépes alapokon nyugszik.

Zenegép Darts Csocsó

Zenegép Darts Csocsó

Cégünk a Detonator zenegép, az Euro-Dart dartsgép és csocsó üzemeltetésével foglalkozik. Pontos, kiszámítható, rendszeres elszámolást, modern gépparkot, gyors, professzionális szervizt nyújtunk partnereinknek. Ezek a gépek népszerűbbé teszik a vendéglátó helyeket és forgalom generáló hatással vannak azokra. A korszerű géppark mellett nagy súlyt helyezünk szolgáltatásaink minőségére. Munkatársaink folyamatosan azon dolgoznak, hogy ügyfeleink hosszú távon elégedettek legyenek velünk, zenei kínálatunk naprakész és minden egyes üzletben az adott vendégkör igényeinek megfelelő legyen.

Zenegép Dj

Zenegép Dj

Cégünk a kezdetek óta családi vállalkozás ami az idén 2010-ben ünnepli 25. éves születésnapját. Ezalatt a hosszú idő alatt több dolog gyártásával és forgalmazásával foglalkoztunk. 10 éve kezdtük el a digitális zenegépek üzemeltetését , gyártását , javítását és adás-vételét. 2009-ben kezdtük el Internet Terminál /kioszk/ gyártását és üzemeltetését.

Zenegép gyártó

Zenegép gyártó

Köszöntjük Magyarország első számú zenegépgyártójának weboldalán. A zenegépgyártás területén több, mint 13 éves múlt áll mögöttünk melynek köszönhetően váltunk a hazai piac kiemelkedő gyártójává. Zenegép palettánkon megtalálható mind a hagyományos zenegép, mind pedig a karaoke zenegép vagy éppen a video zenegép. Az új és használt zenegépek eladása és javítása mellett vállaljuk egyes zenegépek átalakítását is. Weboldalunkon megtalálhatóak a korábban, és a jelenleg gyártott új zenegépeink, megújult telephelyünkön pedig akár ki is próbálhatja őket.

Tuti menü