Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Automata - automatizálás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Automata - automatizálás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: automata.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 110 db
 Market Kft

Market Kft

A Prémium Market Kft. elkötelezett a minőségi termékek és szolgáltatások kiemelkedő színvonalú forgalmazása mellett. A webáruház jelenlegi kínálata alapos válogatás és gondos szűrés eredménye. A termékek és szolgáltatások köre a jövőben is csak kizárólag szigorú minőségi elvárásoknak megfelelő elemekkel bővülhet. Büszkén vállaljuk, hogy minden általunk forgalmazott termékkel és szolgáltatással azonosulni tudunk, hiszen meggyőződésünk szerint a webáruház teljes kínálata valódi értéket, kiváló minőséget képvisel, amely ügyfeleink megelégedettségét és partnereinkkel való hosszú távú tisztességes együttműködésünket hivatott szolgálni.

Agrocenter Kft.

Agrocenter Kft.

A Vasi-Agrocenter Kft. 1993-ban alakult és azóta töretlenül fejlődik. 1995-ben megnyitottuk kisgép-szervizünket. 2001 óta saját tulajdonunk: az eladótér (270 m2), a szerviz (63 m2), a raktár (480 m2) és az irodaépület (450 m2). Kényelmes és ingyenes parkolás minden kedves Vásárlónknak. Gyors kiszolgálással, szaktanácsadással várjuk Önt! Árukészletünket mindig a lehető legnagyobb gondossággal állítjuk össze, maximálisan figyelembe véve a vásárlói igényeket. Különösen nagy hangsúlyt kap a minőség és az elérhető ár. Termékpalettánk rendkívül széles és színes, hogy Ön mindent megtaláljon egy helyen, ami kertjéhez, munkájához szükséges.

Ajtó-Matik Kft.

Ajtó-Matik Kft.

Az Ajtó-Matik Kft. az elmúlt 10 évben meghatározó pozícióra tett szert az automatikus működésű ajtórendszerek piacán. Ez idő alatt szakembereink több mint 2.000 db toló-, nyíló- és forgóajtót telepítettek az ország minden szegletébe.

Alarm & Automatic System Kft

Alarm & Automatic System Kft

Küldetésünk: Minőségi automata és biztonsági rendszerekkel olyan kényelmet és biztonságot nyújtani Ügyfeleinknek, amitől az életük jobbá válik. Az Alarm &utomatic System Kft egy 100%-ig magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely teljes körű szolgáltatást kínál Önnek, a kaputechnika, a biztonságtechnika, a nyílászárók és a klímatechnika területén, a lakossági és az ipari igényeknek is megfelelően.

Aldi martello-cafe

Aldi martello-cafe

A Martello kapszulás kávéfőző gépek rendkívül könnyen kezelhetőek és megbízhatóak. Helyezze be a kapszulát, nyomja meg a gombot és élvezze az ízletes kávét! A 20 bar nyomás az egyik legfontosabb alapfeltétele a megfelelő espresso elkészítésének és a tökéletes krémesség elérésének. Kedvező árú készülékek és kávékapszulák, ízletes kávé- egy lenyűgöző rendszerben.

Aquarex 96 Kft.

Aquarex 96 Kft.

Az Lr Nelson céget az USA-ban alapították 1911-ben. A kezdetektől fő tevékenysége az öntözéstechnika. Az öntözés számos újdonságot köszönhet a fejlesztéseknek, 1925-ben kezdte forgalmazni az első föld alatti telepítésű rendszert. A műanyagok felhasználásával tervezett turbinás felbukkanó szórófejet 1981-ben fejlesztették ki, ebből a típusból azóta több, mint 200 milliót telepítettek öntözőrendszerekbe.

Ars Natura Kft.

Ars Natura Kft.

Ön az Öntözőrendszer - Öntözéstechnika oldalát láthatja. Miért hoztuk létre ezt az oldalt? Elsősorban azért, hogy informáljuk, segítsünk önnek eligazodni az automata öntözés világában. Az automata öntözésben eltöltött közel két évtized alatt számtalan jó és rossz példával találkoztunk. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttük. Igyekszünk megosztani Önnel is ezeket az információkat. Segítséget nyújtsunk Önnek az öntözőrendszer tervezéstől a megfelelő rendszer kiválasztásán keresztül a kivitelezésig. Bátran fordulhat hozzánk, ha bármely öntözéstechnikát érintő kérdése van. Oldalunkon számtalan információs anyagot talál, öntözéstechnikai termékekről, alkatrészekről. Ha arra kíváncsi hogyan kezdjen hozzá öntözőrendszerének megtervezéséhez, milyen szivattyút válasszon, vagy érdemes-e kútfúrásra vállalkoznia, nálunk arról is megtalálja a megfelelő információkat. Ha kíváncsi az aktuális árlistákra, újdonságokra, friss hírekre bátran olvasson tovább. Jó böngészést kíván az Öntözőrendszer-Öntözéstechnika csapata. Gombos Zsolt Ügyvezető

Asm-security

Asm-security

Az Asm Security Kft 26 éve van jelen a német, illetve 16 éve a magyar biztonságtechnika piacán. A vállalkozás 1997 április 4.-én kezdte meg működését, a szolnoki Vízügyi székházban Regeltechnik Kft. néven. Eleinte kapcsoló-, és vezérlőberendezések, illetve tűz- és vagyonvédelmi rendszerek szerelésével, javításával és karbantartásával foglalkozott. Tevékenységét Esser tűzjelző eszközök forgalmazásával kezdte. Napjainkban Esser és Protec tűzjelző eszközök egyetlen hazai generálképviseleteként is működik. 1998 augusztusában költözött át a cég a Nagymező út 21. szám alá. Erre azért volt szükség, mert a vízügyi székház kevésnek bizonyult méretileg a cég számára, hiszen az alkalmazottak köre folyamatosan bővült.

AUSZ Bt.

AUSZ Bt.

Vállalkozásunk több mint 10 éves szakmai múltra tekint vissza. Árnyékolástechnikai termékek gyártásával, forgalmazásával, szerelésével valamint javításával, karbantartásával foglalkozunk. Fény és hővédő rendszerek teljes skáláját felöleli tevékenységünk. Emellett műanyag és alumínium nyílászárók forgalmazásával, beszerelésével, valamint kovácsoltvas termékek gyártásával, szerelésével is foglalkozunk. Ezen termékkörökön belül ingyenes szaktanácsadással, valamint árajánlatadással állunk partnereink és leendő ügyfeleink rendelkezésére. Telephely: 4252 Nyíradony Galamb u. 23.

Hirdetés
Automata ipari gyorskapuk

Automata ipari gyorskapuk

Az általunk kínált minőségi Ditec gyorskapuk gyorsan, csendesen és könnyedén nyílnak/záródnak. Magas minőségű alapanyagokból készülnek, így megfelelnek a legszigorúbb európai előírásoknak. Intenzíven terhelhetők, ugyanakkor nagyon biztonságosak is. Alkalmazhatóak üzletekben, üzemekben, raktárakban, beltéren és a külső teret a belső tértől elválasztó kapuként egyaránt, valamint a kialakításuknak köszönhetően olyan, magas higiéniai követelményeket támasztó helyeken is, mint az élelmiszeripar vagy a gyógyszergyártás. Ha felkeltettük érdeklődését kérjen tőlünk árajánlatot és vásároljon gyorskaput a profiktól!

Automata öntözés

Automata öntözés

Cégünk több éves szakmai tapasztalattal vállalja kertfenntartási munkálatokat azon belül is elsősorban fűkaszálás kertek megtisztítását. Kedvezményesen vállalunk nagyobb területek gondozását is. Ezen kívül vállalunk még fák kivágását, ápolását ami történhet földi illetve szükség esetén alpin technikával is. Legfőképp Budapest területén vállalunk kertek alkalmi/rendszeres gondozását ami tartalmazza az évszaknak megfelelő karbantartását. Öntöző rendszerek egyedi kialakítását, karbantartását. Hívjon bizalommal.

Automata öntözőrendszerek

Automata öntözőrendszerek

Vállalkozásunk bemutatásán túl, hasznos információkat kaphat automata öntözőrendszerek felépítéséről, tervezéséről, illetve öntözőrendszerek telepítésének árairól, várható költségeiről is. Amennyiben nincs ideje, vagy kedve ezzel komolyabban foglalkozni, vagy tapasztalt szakemberekre bízná inkább öntözőrendszerének telepítését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Kisebb öntözőrendszereket (kb. 200 m2 alatt) legtöbb esetben egy-két nap alatt kiépítjük, így akár Önnek egy hétvége alatt véglegesen megoldódhat gyep és dísznövényeinek öntözése. A pontos beállításnak, programozásnak köszönhetően, a növények mindig megkapják az ideális vízmennyiséget, egyenletes kijuttatással, ideális, hajnali öntözéssel. Amiért érdemes lehet még minket választani: - Pontos munkavégzés, munkákat okleveles kertészmérnök irányítja, felügyeli. - Megfizethető, korrekt árak, amit hatékony, jól szervezett munkavégzéssel, megbízható, kiépített partner hálózattal igyekszünk elérni. - Részletes és ingyenes árajánlat készítés Budapesten és környékén.

Automatakapu

Automatakapu

1995 -tól épület családi házak villamossági szerelések, ipari kivitelezések, szerkezetlakatos munkák, kovácsoltvas jellegű termékek gyártása. Kaputelefon és villamossági rendszerek karbantartása a győri házkezelőségeknek, mint alvállalkozók, egyéni vállalkozás keretein belül.

Automatic Hungary Kft.

Automatic Hungary Kft.

Cégünk több éve foglalkozik árusítóautomaták üzemeltetésével, bérbeadásával. Árusító automata üzemeltetésünk nem csak a nyugat-magyarországi régióra összpontosul, több régióra, több megyére is kiterjed, így bármilyen automatáról is legyen szó cégünk széleskörűen áll leendő partnereink rendelkezésére. Cégünk fő profiljába a kávé, snack, üdítő és ételautomaták üzemeltetése, bérbeadása tartozik. Nagy hangsúlyt fektetünk automatáink kiváló minőségére illetve arra, hogy partnereinkkel harmonikus, közvetlen kapcsolatot alakítsunk ki. Automatáinkban jól ismert, kiváló minőségű ételeket és italokat találhatnak. A helyi igényeknek megfelelően előzetes egyeztetés után több típusú automatát is tudunk szállítani.

Autosec kft

Autosec kft

6 Érv Miért Nálunk Vásárolj! - Alacsonyan tartjuk az árainkat, hogy itt vásárolj. - Kipróbált, jó minőségű termékeket vehetsz nálunk, hosszú Garanciaidőkkel. - Az itt vásárolt termékek beszerelésével is fordulhatsz hozzánk! - Igyekszünk mindent raktáron tartani, hogy gyorsabban megkaphasd. - Saját járművekkel és kollégákkal szállítunk: így olcsóbb, biztonságosabb és akár a szakmai kérdéseid is felteheted a kiszállításnál. - 4 Gyors Lépésben, akár Regisztráció Nélkül is vásárolhatsz.

AV Control

AV Control

A vizualitás szerves része a mindennapjainknak: a mobiltelefonok kijelzőitől kezdve az egyre színesebb dizájn megoldásokig formák és színek játékával találkozunk mindenhol. Ebben a környezetben különösen nehéz megjelenésében izgalmas, maradandó rendezvényeket szervezni. Az Av Control munkatársaiként hiszünk benne, hogy egy rendezvény akkor lehet igazán emlékezetes, ha valódi vizuális élményt kínál a résztvevőinek.

Avplanet

Avplanet

Cégünk szórakoztató elektronikai termékek és háztartási készülékek kiskereskedelmével foglalkozik 2006 óta. Kizárólag új, garanciális készülékeket értékesítünk, vásárolni személyesen a Budapest, Telepes u. 1. szám alatti üzletünkben, vagy webáruházunkon keresztül lehetséges. Fő termékcsoportjaink: Házimozi rendszerek, videokamerák, televíziók, LCD és plazma tv-k, projektorok, projektoros tv-k, hangfalak, cd- és dvd lejátszók, cd- és dvd írók, erősítők, digitális fényképezőgépek, autórádiók, tv és hangfal állványok, falikonzolok, kábelek, csatlakozók és kiegészítők, és háztartási készülékek

Tuti menü