Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ételautomata képes leírás - Automata - automatizálás.tlap.hu
részletek »

Ételautomata - Automata - automatizálás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: automata.tlap.hu » Ételautomata
Keresés
Találatok száma - 6 db
Cady-Trade

Cady-Trade

- Akciós olasz edények - Edények és serpenyők - Gőztisztítók, gőzállomás vasalók - Kávékeverékek - Kiegészítő termékek - Kávéfőzők és italautomaták - Háztartási karos modellek - Teljesen automata kávéfőzők - Professzionális gépek - Kapszulás kávéfőzők - Kotyogók - Ital- és étel automaták - Étel automaták - Forróital automaták - Kombinált modellek - Értékcsökkentett modellek - Kávéfőző kezelési utasítások - Hajformázási eszközök - Teák - Saeco kávéfőző díjtalan kávéval - Kimmidoll Babák

D-Eurocenter

D-Eurocenter

Cégünk szerződött Vap partnere a Siemens Building Technologies épületautomatizálási üzletágának. Megvalósított projektjeink szállodákban, iroda épületekben és ipari környezetben is megtalálhatóak. A hazai és nemzetközi gyakorlatban is az egyik leggyakrabban megvalósított automatizálási feladat a világítás vezérlés. Azonban pont ez az amiben nagyon nagy különbségek lehetnek az egyes épülettípusok között. Nem mindegy, hogy irodaházról vagy éppen egy családi házról beszélünk. Más és más igények jelentkeznek. A redőnyvezérlés az árnyékolástechnika mindegyik fajtájára nyújt vezérlési lehetőséget mind egyedi, helyi, mind csoportos, központi kezelésre, automatikus működtetésre, sőt még ezek kombinációjára is. A rendszerbe bekötött mozgatók közötti kapcsolat programozással alakítható ki, vagy változtatható meg.

Hoki

Hoki

A nap 24 órájában üzemeltethetőek, amelyek szendvics, tejtermék, cukrászsütemény, csokoládé, gyümölcs, üvegárú, snackáru, dobozos üdítő stb. kiszolgálására képesek. - A nagyméretű kivilágított üvegkirakat áttekinthetővé és vonzóvá teszik a vevők számára a gépben elhelyezett árukat. - A különböző típusú automaták egyforma magasságú és stílusú kivitelezése szerves egységet alkot akkor is, ha teljes automatasor felállítására van szükség.

Kávématik

Kávématik

Vállaljuk, hogy az Ön telephelyén, munkahelyén Ingyenesen kihelyezünk kávé-üdítő-szendvics automatát. Folyamatosan üzemeltetjük, szervizeljük, megfelelő forgalom esetén jutalékot fizetünk. Olasz Omniamatic típusú kávéautomaták, üdítő- és ételautomaták üzemeltetése, bérbeadása, forgalmazása. Teljes szerviz.

Mkprofit

Mkprofit

Egyre gyorsabban pörög, forog a Világ! Egy-egy pillantásért, s némi feltöltődésért, automatáink mellett egy kávé, egy üdítő, vagy egy csoki és szendvics kedvéért azonban mindig érdemes megállni! Néhány éve, amikor elindultunk, talán csak páran hitték, hogy fiatal csapatunk befuthat az ital- és ételautomaták akkor még fővárosi multicégek uralta piacon. Mi bíztunk magunkban, dinamizmusunkban, helyismeretünkben, tudtuk, hogy jót, gyorsan és szakszerűen adunk, és a siker nem is váratott magára. Automatáink ma már számtalan helyen, kis fodrászüzletektől kezdve oktatási intézményeken át a legnagyobb üzemcsarnokig, már számos dunántúli nagyvárosban, valamint vonzáskörzetükben üzemelnek. Fejlődésünk titka, hogy gyorsak, rugalmasak vagyunk, nem a problémákat, hanem a megoldásokat keressük, és célunk, hogy ez a jövőben is így legyen!

Vendomat

Vendomat

usító, az automaták fejlesztésével töltött több éves gyártási tapasztalat eredménye. A Smart könnyedén feltölthető, egyszerű beprogramozni és széles választékot kínál a vevők számára. Higiénikus felszolgálás; 48-360 termék Kétfajta vásárlási módozat Programozható hőmérséklet 8-10 forgó tálca 50/90/130mm magasság tálcánként 6/12/18/24/36 hely tálcánként Egy tálcához egy ár rendelhető

Tuti menü