Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Épület automatizálás képes leírás - Automata - automatizálás.tlap.hu
részletek »

Épület automatizálás - Automata - automatizálás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: automata.tlap.hu » Épület automatizálás
Keresés
Találatok száma - 21 db
Asm-security

Asm-security

Az Asm Security Kft 26 éve van jelen a német, illetve 16 éve a magyar biztonságtechnika piacán. A vállalkozás 1997 április 4.-én kezdte meg működését, a szolnoki Vízügyi székházban Regeltechnik Kft. néven. Eleinte kapcsoló-, és vezérlőberendezések, illetve tűz- és vagyonvédelmi rendszerek szerelésével, javításával és karbantartásával foglalkozott. Tevékenységét Esser tűzjelző eszközök forgalmazásával kezdte. Napjainkban Esser és Protec tűzjelző eszközök egyetlen hazai generálképviseleteként is működik. 1998 augusztusában költözött át a cég a Nagymező út 21. szám alá. Erre azért volt szükség, mert a vízügyi székház kevésnek bizonyult méretileg a cég számára, hiszen az alkalmazottak köre folyamatosan bővült.

AV Control

AV Control

A vizualitás szerves része a mindennapjainknak: a mobiltelefonok kijelzőitől kezdve az egyre színesebb dizájn megoldásokig formák és színek játékával találkozunk mindenhol. Ebben a környezetben különösen nehéz megjelenésében izgalmas, maradandó rendezvényeket szervezni. Az Av Control munkatársaiként hiszünk benne, hogy egy rendezvény akkor lehet igazán emlékezetes, ha valódi vizuális élményt kínál a résztvevőinek.

Bgl-Net Kft.

Bgl-Net Kft.

A BGL-NET Kft. 2006-ban alakult biztonságtechnikai és informatikai fejlesztő cégként. Profiljaink közé tartozik épületek teljes körű automatizálása, biztonságtechnikai, informatikai és erősáramú rendszerek tervezése és kivitelezése. Megoldásainkban törekszünk sokak számára elérhető rendszerek kialakítására, ugyanakkor teljesen egyedi elképzelések kivitelezését is vállaljuk.

Conrad

Conrad

A több, mint 88 éves üzleti tapasztalattal rendelkező Conrad Electronic, Európa legnagyobb elektronikai és technikai áruküldő szolgálata 1994 óta van jelen a magyar piacon. Vásárlóink biztonsága érdekében visszavételi és jótállási garanciáink az általános gyakorlattal szemben a törvényi előírásoknál jóval többet nyújtanak: 2 hetes visszavételi időszakot (elállási jogot) utánvételes vásárlás esetén és 24 hónapos jótállást a jótállási körbe tartozó termékeinkre. Széles választékunkban a csúcstechnikát igénylő profiktól kezdve az amatőrökig, a barkácsolás szerelmeseinek táboráig mindenki megtalálhatja a számára érdekes elektronikai és technikai termékeket, de áruinkat azok is vásárolják, akik 'csak' szívesen használják a mindennapi életüket, munkájukat megkönnyítő, szabadidejüket teljesebbé tevő hasznos elektronikai, technikai újdonságokat. A Magyar Áruküldők Egyesületének etikai normáit elfogadva és gyakorolva a Conrad 1995 óta tagja az egyesületnek

Contireg Kft.

Contireg Kft.

A Contireg Mérnökrida Kft. 1992-ben alakult. Az ipari automatizálás, a mérés- szabályozás és vezérléstechnika területén több évtizedes tapasztalatra alapozva teljesítjük megbízásainkat. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a felhasználói igényeket minden esetben az adott körülményekhez igazódó legmegfelelőbb műszaki színvonalon elégítsük ki. Az eltelt évek alatt cégünk családi vállalkozássá alakult át. Tevékenységeink közül a projektvezetést, tervezést, szoftverfejlesztést, gyártást, üzembe helyezést és szerelésvezetést helyeztük előtérbe és erősítettük meg. A fővállalkozási tevékenyéghez kötődő összetett feladatokat a különböző szakági területeken működő megbízható partnereink közreműködésével oldjuk meg. Társaságunk a Magyar Biogáz Egyesület tagja.

Dialcomp

Dialcomp

Kedvező áron kapható az Apb Starter Kit összeállítás, mely tartalmaz egy mini Plc-t, egy előlapra szerelhető kijelzőt, kommunikációs kábelt, illetve a működéshez szükséges tápegységet. A mini Plc 8 digitális / analóg (0-10V) bemenettel, 4 jelfogós kimenettel rendelkezik, programozása funkcióblokkok alkalmazásával történik, ingyenes programmal. Az SH-300 univerzális kijelző nemcsak megjelenítésére, de beavatkozásra is lehetőséget biztosít.

Domintell

Domintell

Az elmúlt 15 évben az elektromos hálózatok és a műszaki megoldások nagy mértékben megváltoztak. A Domintell-lel, a Belga fejlesztők, gyártók, és egyben forgalmzók, felkészültek a mai igények követelményeire és képesek a jövőbe látni. Nekik köszönhetően cégünk egy árban elérhető és könnyen megvalósítható épületautomatizálási rendszert forgalmaz. Az Ön elektromos hálózata esetleg idővel megváltozhat. Az otthonának a technológia fejlődését követni kell az igényeinek megfelelően, melyeknek biztonságosabbá, kényelmesebbé és takarékosabbá kell varázsolniuk életét. Valójában most lehetőséget biztosítunk Önnek a 'kézzelfogható kényelem'-hez. Ma itt van az idő a holnap megtervezéséhez. Ez az oldal bemutat néhány példát az épületautomatizálás lehetőségeire. Engedje magát végigkísérni új otthonán!

Electro Home Bau Kft.

Electro Home Bau Kft.

Az épületmodernizáció vagy épületautomatizálás alatt alapvetően a fűtés, hűtés, világítás, árnyékolás és egyéb épület funkciók vezérlését, szabályozását értjük. Cégünk egy előzetes felmérés alapján az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelő rendszer kiépítésére árajánlatot készít, és elvégzi a szükséges anyagbeszerzést, telepítést és karbantartást Ma már egy családi ház vagy lakás építésénél egyre nagyobb hangsúlyt helyezünk a minden igényt kielégítő kényelem megteremtésére. Az automatizálási eljárások segítségével rengeteg olyan kényelmi funkciót megvalósíthatunk, amit korábban elképzelni sem tudtunk. Az épületfunkciókat kedvünk szerint irányíthatjuk, alakíthatjuk az elvárt komfortérzet megvalósításának érdekében, és melynek következtében egy intelligens otthont hozhatunk létre.

Elektrofolium Kft.

Elektrofolium Kft.

Épületautomatizálási rendszerek kivitelezése Az elkészített tervek alapján szakembereinkkel, szükség esetén alvállalkozó partnereinkkel együttműködve valósítjuk meg a komplex rendszert. Számos beszállítóval vagyunk partneri viszonyban, így a rendszer kialakításához szükséges eszközöket, berendezéseket kedvező áron tudjuk beszerezni. Egyedi igények esetén a kapcsolószekrényeket magunk készítjük el, így biztosítva a megfelelő minőséget. A kivitelezés során szakembereink a rendszervezérlést is felprogramozzák az előre egyeztetett igények alapján. A munkáinkra természetesen garanciát is vállalunk!

Hirdetés
Elszaut

Elszaut

Cégünk vállalja az épületgépészeti rendszerek működtetéséhez szükséges épületautomatika és épületfelügyeleti rendszerek kivitelezését a tervezéstől az átadásig, karbantartásig. Épületautomatika rendszerek kivitelezéséhez Öntől mindössze egy gépész tervet és működési leírást várunk, mi ezek alapján felruházzuk a rendszert automatika elemekkel. A megrendelést és a tervezést követően elvégezzük a helyszíni telepítés valamennyi munkafolyamatát. Minden munkafázist saját munkaerővel valósítunk meg: a tervezést, a kapcsolószekrény-gyártást, kábelezést, bekötéseket, programozást, dokumentációt és átadást.

Evopro Kft.

Evopro Kft.

Az evopro Kft. küldetése: innovatív műszaki megoldások minőségi szolgáltatása a jövő társadalmának technológiai kihívásaira. Általános információk az evopro-ról 2001-ben alapított budapesti székhelyű nemzetközi mérnökiroda közel 300 villamos-, gépész- és informatikus mérnök projektek több mint 30 országban, 5 különböző kontinensen szoros együttműködés a felsőfokú oktatási intézményekkel a mérnökképzés támogatása érdekében családbarát és környezettudatos munkahely Tevékenységi területek ipari automatizálás villamosmérnöki, gépészmérnöki és informatikus kompetenciákkal, projekt- és mérnöki óradíjas alapon nearshore és offshore rendszertesztelések innovatív kutatás-fejlesztési tevékenység beágyazott rendszerek, mobilinformatika és magas szintű számítástechnikai területeken épületvillamossági és -automatizálási rendszerek tervezése projektmenedzsment

Hanger Kft.

Hanger Kft.

Lakó és ipari környezetben egyaránt teljes rendszert kínál a Hager az energiaelosztás, vezetékrendezés, kapcsolóprogram, épületirányítás és a biztonságtechnika terén. A hager márkát fémjelzi a szerelőbarát, biztonságos technológia, a komfortos kezelés és az állandó megújulás. Hager, Polo, Tehalit A Polo és a Tehalit márkát a Hager márkanév fogja össze. Az eredmény: egy új még bővebb márka, a Hager, miáltal a vevők mindent egy kézből érhetnek el.

Hő-Kép Kft.

Hő-Kép Kft.

Tisztelt látogató, Pőcze Péter vagyok a Hő-Kép Kft. ügyvezetője. Engedje meg, hogy bemutatkozzam és megismertessem önnel cégem szolgáltatásait. 1974-ben kezdtem villamos ipari vállalkozóként. Hosszú ideig villamos hálózatok kivitelezése, üzemeltetése, karbantartása volt fő tevékenységem. 1995-ben kezdtem el, a különböző (ipari, közintézményi és lakossági) területeken felhasználható Raychem önszabályzó fűtőkábelek telepítését. Az ország minden részén telepítettem és helyeztem üzembe ilyen fagymentesítő rendszereket. 2000-ben lehetőségem adódott vállalkozásom bővítésére. Megszereztem a Nikobus épületautomatizálási rendszerek telepítői oklevelét és ezáltal a Nikobus rendszerek területi képviseletét látom el, tervezői kivitelezői szinten.

Iasa automatika

Iasa automatika

Az Ias Automatika Kft. 1996-ban alakult épület automatizálás, integrált épületautomatika projektek megvalósítására. A cég létszáma idén elérte a 40 főt. Referenciáink alapján Ön is győződjön meg az épületgépészet-automatizálás területén elért eredményeinkről. Megalakulásunktól kezdve az amerikai Andover Controls Integrált Épületfelügyeleti Rendszer kizárólagos magyarországi képviselői vagyunk. 2005 óta a T.A.C. Épületfelügyeleti Rendszer képviseletét is ellátjuk. Fő profilunk az épületgépészet-automatika tervezés és kivitelezés. A kivitelezéshez szervesen kapcsolódik a saját gyártású erősáramú- és automatikaszekrények helyszíni telepítése és beüzemelése, valamint a saját fejlesztésű hőmérséklet-szabályzók és hőérzékelők gyártása.

Incelor Épületautomatizálás

Incelor Épületautomatizálás

Az intelligens épületautomatizálás mára már mindenki számára elérhető, így otthonainkat kényelmesebbé, biztonságosabb és energiatakarékosabbá tehetjük ez által. Az intelligens otthonok világában egy kezelőfelületen keresztül vezérelhetjük az épület össze erőforrását, ami által sokkal lakhatóbb épületekben élhetünk, mint azelőtt. És a lényeg csak most következik, mindezt mára elérhető áron kaphatjuk meg! Olcsó épület villamossági megoldások, intelligens villamossági megoldások. Korszerű olcsó kiépítése. Épületek automatizálásának teljes körű tervezése és kivitelezése. Cégünk fő tevékenységi köre az intelligens házak és okos otthonok épületautomatizálása. Automatizált világításvezérlés, intelligens hűtés és fűtési rendszerek valamint automatizált beléptető és azonosító rendszerek installálása.

Írisz-Dekor Kft

Írisz-Dekor Kft

Az Írisz-Dekor Kft. egy nagy múltú családi vállalkozás. Az alapító, Rácz András elismert festő, mázoló, tapétázó mester, aki 1968-ban kezdte meg szakmai tevékenységét, majd 1974-ben mester vizsgát tett. Kezei közül számos festő tanonc vált profi, a munkájára igényes mesterré. A szakember immár 15 éve tagja a mestervizsga-bizottságnak is. Az első üzlet megnyitását motiválta az a tény, hogy a 90-es évek elején ha valaki stílusos és minőségi tapétát szeretett volna otthonába, akkor a fővárosba kellett utaznia. A választást megkönnyítendő nyílt meg a cég első szaküzlete Kecelen 1996-ban. Ezt követően 2002-ben Kecskeméten az idősebb fivér nyitotta meg az új üzlet kapuit a vásárlók előtt, aki tanult villamosmérnökként épületautomatizálással is el kezdett foglalkozni. Napjaink modern világában elképzelhető és megvalósítható a kényelmes és intelligens otthon, amely nem csak stílusos, de hatékony energiamegtakarítást segítő eszköz. 2009-ben megnyílt a harmadik üzlet is Szegeden. Ezt a kisebbik fivér vezeti, aki a kereskedelemmel kapcsolatos tanulmányai elvégzése után csatlakozott a családi vállalkozáshoz. A családi vállalkozásokra jellemző elhivatottsággal kínálja a cég mindhárom szaküzletében a legújabb, legdivatosabb, legjobb minőségű tapétákat, bordűröket az országban egyedülálló választékkal és árakkal.

Loxvill Kft.

Loxvill Kft.

A Loxvill Épületautomatizálás Ésszerűen Kft-t azért hoztuk létre, mert a technika fejlődésével és a felgyorsult mindennapjainkkal szeretnénk lépést tartani és megkönnyíteni egy család vagy egy vállalkozás mindennapjait. Blogunkon az épületautomatizálással és intelligens otthonokkal, épületekkel kapcsolatos érdekességekről, cégünk minden napjairól olvashat. Írásainkkal kapcsolatos javaslataival, észrevételeivel illetve épületautomatizálással kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken. Kocsis Zoltán - közgazdász és Egri István villanyszerelő a Loxvill Kft. alapítói.

Tuti menü