Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Automata öntözés képes leírás - Automata - automatizálás.tlap.hu
részletek »

Automata öntözés - Automata - automatizálás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: automata.tlap.hu » Automata öntözés
Keresés
Találatok száma - 26 db
 Market Kft

Market Kft

A Prémium Market Kft. elkötelezett a minőségi termékek és szolgáltatások kiemelkedő színvonalú forgalmazása mellett. A webáruház jelenlegi kínálata alapos válogatás és gondos szűrés eredménye. A termékek és szolgáltatások köre a jövőben is csak kizárólag szigorú minőségi elvárásoknak megfelelő elemekkel bővülhet. Büszkén vállaljuk, hogy minden általunk forgalmazott termékkel és szolgáltatással azonosulni tudunk, hiszen meggyőződésünk szerint a webáruház teljes kínálata valódi értéket, kiváló minőséget képvisel, amely ügyfeleink megelégedettségét és partnereinkkel való hosszú távú tisztességes együttműködésünket hivatott szolgálni.

Aquarex 96 Kft.

Aquarex 96 Kft.

Az Lr Nelson céget az USA-ban alapították 1911-ben. A kezdetektől fő tevékenysége az öntözéstechnika. Az öntözés számos újdonságot köszönhet a fejlesztéseknek, 1925-ben kezdte forgalmazni az első föld alatti telepítésű rendszert. A műanyagok felhasználásával tervezett turbinás felbukkanó szórófejet 1981-ben fejlesztették ki, ebből a típusból azóta több, mint 200 milliót telepítettek öntözőrendszerekbe.

Ars Natura Kft.

Ars Natura Kft.

Ön az Öntözőrendszer - Öntözéstechnika oldalát láthatja. Miért hoztuk létre ezt az oldalt? Elsősorban azért, hogy informáljuk, segítsünk önnek eligazodni az automata öntözés világában. Az automata öntözésben eltöltött közel két évtized alatt számtalan jó és rossz példával találkoztunk. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttük. Igyekszünk megosztani Önnel is ezeket az információkat. Segítséget nyújtsunk Önnek az öntözőrendszer tervezéstől a megfelelő rendszer kiválasztásán keresztül a kivitelezésig. Bátran fordulhat hozzánk, ha bármely öntözéstechnikát érintő kérdése van. Oldalunkon számtalan információs anyagot talál, öntözéstechnikai termékekről, alkatrészekről. Ha arra kíváncsi hogyan kezdjen hozzá öntözőrendszerének megtervezéséhez, milyen szivattyút válasszon, vagy érdemes-e kútfúrásra vállalkoznia, nálunk arról is megtalálja a megfelelő információkat. Ha kíváncsi az aktuális árlistákra, újdonságokra, friss hírekre bátran olvasson tovább. Jó böngészést kíván az Öntözőrendszer-Öntözéstechnika csapata. Gombos Zsolt Ügyvezető

Automata öntözés

Automata öntözés

Cégünk több éves szakmai tapasztalattal vállalja kertfenntartási munkálatokat azon belül is elsősorban fűkaszálás kertek megtisztítását. Kedvezményesen vállalunk nagyobb területek gondozását is. Ezen kívül vállalunk még fák kivágását, ápolását ami történhet földi illetve szükség esetén alpin technikával is. Legfőképp Budapest területén vállalunk kertek alkalmi/rendszeres gondozását ami tartalmazza az évszaknak megfelelő karbantartását. Öntöző rendszerek egyedi kialakítását, karbantartását. Hívjon bizalommal.

Automata öntözőrendszerek

Automata öntözőrendszerek

Vállalkozásunk bemutatásán túl, hasznos információkat kaphat automata öntözőrendszerek felépítéséről, tervezéséről, illetve öntözőrendszerek telepítésének árairól, várható költségeiről is. Amennyiben nincs ideje, vagy kedve ezzel komolyabban foglalkozni, vagy tapasztalt szakemberekre bízná inkább öntözőrendszerének telepítését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Kisebb öntözőrendszereket (kb. 200 m2 alatt) legtöbb esetben egy-két nap alatt kiépítjük, így akár Önnek egy hétvége alatt véglegesen megoldódhat gyep és dísznövényeinek öntözése. A pontos beállításnak, programozásnak köszönhetően, a növények mindig megkapják az ideális vízmennyiséget, egyenletes kijuttatással, ideális, hajnali öntözéssel. Amiért érdemes lehet még minket választani: - Pontos munkavégzés, munkákat okleveles kertészmérnök irányítja, felügyeli. - Megfizethető, korrekt árak, amit hatékony, jól szervezett munkavégzéssel, megbízható, kiépített partner hálózattal igyekszünk elérni. - Részletes és ingyenes árajánlat készítés Budapesten és környékén.

Dzsungelország Kft.

Dzsungelország Kft.

A Dzsungelország Kft. a nyugati régió egyik legnagyobb kertészeti centruma. 10.000 négyzetméteren megtalálható egy gazdaáruház, amelyben kedvére válogathat márkás kerti kisgépek, kertiszerszámok, cserepek, fonott termékek, ajándéktárgyak, virághagymák, vetőmagok, virágföldek, mérnöki szaktanácsadással árusított növényvédőszerek között.

Esőmester öntözőrendszer

Esőmester öntözőrendszer

Az Esőmester Bt. évtizedes múlttal rendelkezik az automata öntözőrendszer telepítés, a minőségi kertépítés, valamint a gyepszőnyegezés területén. Az öntözőrendszer tekintetében az öntözéstechnikai iparágban fogalomnak számító K-Rain márkát telepítjük, mely a hazai körülmények között is évek óta maximálisan megállja a helyét. Azonban azt gondoljuk, hogy még a legjobb márkából is könnyűszerrel készíthető pocsék öntözőrendszer is, ha annak készítője nem szakember vagy nem ismeri az öntözőrendszerek alapelveit! Ezért a jó márka mellett mi kiemelten fontosnak tartjuk a nagy gyakorlatot és a vitathatatlan szakmai ismeretet. Az évtizedek folyamán elvégzett több mint 1000 munka után büszkén állíthatjuk, hogy kevés új helyzet elé állíthat minket a megrendelőnk, illetve a körülmények! Számtalan gyönyörű kert bizonyítja referenciaként, hogy kiváló minőségű munkát végzünk, melyhez mindig párosúl a valódi garanciavállalás is. Munkáinkat egész Pest megyében vállaljuk, de az öntözőrendszer tekintetében még messzebb is örömmel elmegyünk. Weboldalunkon részletes tájékoztatást is találhat a tevékenységeinkről és munkáinkról készült fotókat is megnézhet. Bálint Gazda ajánlásával dolgozunk!

GardeMatic Kft

GardeMatic Kft

Amikor 1989-ben az akkor Magyarországon még ismeretlen automatikus öntözőrendszerek forgalmazásába belevágtuk, magunk is meglepődtünk, milyen hatalmas forradalom indult a kertkultúrában. Ennek oka nem csak az öntözőrendszerek megjelenése volt, de mindenképpen oroszlánrésze volt benne. Mivel a rendszeres vízellátás a növényzet létének alapja, igényes kert, öntözés nélkül egyszerűen nem tartható fenn tartósan. Az összes többi termék és szolgáltatás, mely a kerthasználatot élvezetesebbé teszi, a szép növényzetre épül.

Green Space Kft.

Green Space Kft.

Elsősorban amerikai, kanadai, holland, spanyol termékeket forgalmazunk és nem utolsó sorban csak kizárólag jó minőségű magyar termékeket, remélhetőleg az Önök igényeit is kielégítve ezzel. Szívesen látjuk vásárlóinkat mintaboltunkban is! További felvilágosítást itt tudunk nyújtani, vagy telefonon és az e-mailre is válaszolunk.

Hirdetés
J-Garden Kft - Kerti automata öntözőrendszer

J-Garden Kft - Kerti automata öntözőrendszer

Cégünk Budapesten és környékén kertépítéssel, kertfenntartással automata öntözőrendszerek tervezésével, és kivitelezésével foglalkozik. teljes körű szolgáltatást nyújtva megrendelőinknek. Több éves gyakorlattal rendelkező szakemberek alapították Az évek alatt megszerzett tapasztalat alapján összeállított, egyedülálló öntözési- és tótechnikai megoldásokat is kínál vásárlóinak Munkáink. tervezése során kiemelten fontos számunkra a megrendelő kívánságai, igényei A szakértelemmel megtervezett és az adott kert igényeihez igazodóan programozott automata öntözőrendszerek segítségével jelentős energiát és költséget takaríthatunk meg. A napközbeni locsolással kijuttatott víznek akár a 70%-a is elpárologhat, addig a programozható öntözőrendszerekkel az éjszaka folyamán kijuttatott víznél ugyanez csupán 10% párolgási veszteséget jelent.

Jkh Kft.

Jkh Kft.

A Jkh Kft kezdetben mint kiskereskedelmi egység, 1970-ben családi vállalkozásként kezdte meg működését, majd a 90-es évek közepén vált a hazai fémtömegcikk nagykereskedelem meghatározó szereplőjévé. Alakuláskor társaságunk 5 főt foglalkoztatott 150 m2-es területen, ma az alkalmazottak száma megközelíti a 90 főt, akik közel 2000 m2-en dolgoznak modern integrált számítástechnikai és logisztikai háttérrel.

Kárpát-Aqua Kft - Öntözéstechnika

Kárpát-Aqua Kft - Öntözéstechnika

Cégünk a Kárpát-Aqua Kft magánkertek, közterületek, parkok, sportpályák és a mezőgazdasági öntözéstechnikával-, továbbá a szorosan hozzá kapcsolódó szivattyú és kútgépészettel foglalkozik. Egyéb fő profilunkba tartozik a teraszhűtés és az ipari párásító rendszerek kiépítése. Működésünk nem csak Budapest, Pest megye vagy Magyarország területére korlátozódik, hanem kiterjed az ország határain kívülre is. Öntözőrendszer-építés öntözőépítést követett, így mára több mint 300 sikeres kivitelezést tudhatunk magunk mögött. Büszkén mondhatjuk , hogy nem találkoztunk olyan problémával munkánk során, amit nem tudtunk megoldani.

Kertrend

Kertrend

Tudta-e, hogy az automata öntözőrendszer... pénzt spórol Önnek, mert a vizet a megfelelő rendszerességgel, csak a szükséges mennyiségben, egyenletesen juttatja ki, úgy, hogy a pázsit és a növények a legszebbet nyújthassák egész évben. Az késő éjszakára, vagy kora hajnalra időzített működés, illetve az ágyásokban alkalmazott csepegtető öntözés a lehető legkisebbre csökkenti a párolgási veszteséget. A kútra vagy ciszternára szerelt öntözőrendszer csekély működési költségei pedig csak a villanyszámlán jelentkeznek. ...időt spórol Önnek, mert hónapokra is magára hagyhatja, mindig tudja a dolgát, és csak akkor öntöz, ha a természet nem juttat elég vizet. A kellemes nyári estéken pedig kiveszi a slagot az ön kezéből, hogy több ideje maradjon élvezni a kertet.

Kiss-Ügyes

Kiss-Ügyes

Cégünk többek között díszkerti autómata öntözőrendszerek forgalmazásával, tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Ön számára fontos tényező, hogy cégünk a világ legjelentősebb öntözőrendszer gyártóinak termékeit.

Kuszi Trade Kft.

Kuszi Trade Kft.

Társaságunkat - családi vállalkozásból - egyik alaptevékenységünk a mélyépítési és közműépítési feladatok szakszerű elvégzésére alakítottuk meg. Cégünk 1991 alakulása óta, ma már olyan gépparkkal és kiegészítő berendezésekkel dolgozhatunk több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársainkkal, mellyel biztosítani tudjuk a megrendelőink elvárásainak megfelelő, I. osztályú minőségben történő gyors, megbízható munkavégzést.

Légtechnika Kft.

Légtechnika Kft.

Köszönjük, hogy az öntözőáruházat, Magyarország legolcsóbb, legnagyobb termékkínálattal rendelkező öntözéstechnikai szaküzletét választotta! Web shopunkban megtalálhat mindent, amire Önnek az öntözőrendszer elkészítéséhez szüksége lehet. Figyelem!! Webshopunkban (más webshopokkal ellentétben) az esetleges félreértések elkerülése miatt a termékeknél Bruttó (ÁFA-val növelt) árak vannak feltüntetve!

Metra

Metra

A Metra Kft 20 évvel ezelőtti megalakulásától kezdve foglalkozik gépipari termékek importjával és forgalmazásával, ezen belül 10 éve értékesít öntözéstechnikai és tápoldatozó eszközöket, berendezéseket és alkatrészeket. A forgalmazott termékek egyik csoportja felöleli a zöldterületek - parkok, sportpályák, dísz-kertek és hobbykertek - automata öntözőberendezéseinek teljes körét ( vezérlők, mágnes-szelepek, szórófejek, csepegtető gombák és csepegtető csövek ) az amerikai Toro cég Irritrol márkanevű, 30 éve világszerte nagy sikerrel forgalmazott termékcsaládjával.

Tuti menü