Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Automata kávéfőző képes leírás - Automata - automatizálás.tlap.hu
részletek »

Automata kávéfőző - Automata - automatizálás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: automata.tlap.hu » Automata kávéfőző
Keresés
Találatok száma - 6 db
Aldi martello-cafe

Aldi martello-cafe

A Martello kapszulás kávéfőző gépek rendkívül könnyen kezelhetőek és megbízhatóak. Helyezze be a kapszulát, nyomja meg a gombot és élvezze az ízletes kávét! A 20 bar nyomás az egyik legfontosabb alapfeltétele a megfelelő espresso elkészítésének és a tökéletes krémesség elérésének. Kedvező árú készülékek és kávékapszulák, ízletes kávé- egy lenyűgöző rendszerben.

Avplanet

Avplanet

Cégünk szórakoztató elektronikai termékek és háztartási készülékek kiskereskedelmével foglalkozik 2006 óta. Kizárólag új, garanciális készülékeket értékesítünk, vásárolni személyesen a Budapest, Telepes u. 1. szám alatti üzletünkben, vagy webáruházunkon keresztül lehetséges. Fő termékcsoportjaink: Házimozi rendszerek, videokamerák, televíziók, LCD és plazma tv-k, projektorok, projektoros tv-k, hangfalak, cd- és dvd lejátszók, cd- és dvd írók, erősítők, digitális fényképezőgépek, autórádiók, tv és hangfal állványok, falikonzolok, kábelek, csatlakozók és kiegészítők, és háztartási készülékek

Electrobb

Electrobb

Mindenki számára létezik tökéletes háztartási kisgép, kínálatunkban sorjáznak az ajándék ötletek. Tévhit, hogy a háztartási gépekkel csak nőknek okozhat örömet. Egy elektromos grill, egy robot porszívó vagy a kiváló sörkorcsolyát gyártó popcorn készítő hamar belopja magát a férfiak szívébe is. Természetesen a főként nők körében népszerű ajándékok is megtalálhatóak kínálatunkban, mint a gyümölcsprés vagy az otthoni fagylaltkészítő. Választékunkban számtalan egyéb kisgép közül is választhat. Nézzen körül nálunk!

Használt kávégép

Használt kávégép

Egy kávégép hirdetésekre specializálódott hirdetési portál. Oldalainkon kávégép hirdetéseknek adunk teret az automata kávéfőző gépektől a pénzbedobós kávéautomatákon át a karos kávégépekig. Hirdetés megjelenítési alapkoncepció: Kizárólag konkrétan, adott termékre (szolgáltatásra mint kávégép szerviz, kávé forgalmazás) vonatkozó hirdetés kerül megjelenítésre, konkrét ár megjelöléssel, mivel felhasználóink ezt keresik, emiatt látogatják oldalainkat. Nagyon leegyszerűsítve a dolgot látogatóink nem kávégépeket keresnek széles választékban, hanem például egy Saeco Royal Digital -t, vagy egy Jura E65 -öt, stb. Mindezt árakkal természetesen. Az oldal tulajdonosa pedig igazodik a felhasználói igényekhez, ez egyben minden hirdető érdeke is. Nem jelennek meg: többszörösen feladott azonos tartalmú hirdetések (eltérő címekkel és képekkel sem) trükkös hirdetések (kávégépek ... Ft -tól egy nagyságrendekkel drágább gép képével) kávégépek széles választékban típusú hirdetések A felhasználói szempontból kívánatos hirdetések tartalmazzák az alábbi információkat: típus - technikai paraméterek - állapot - ár - kép - elérhetőségek.

Kávékorzo

Kávékorzo

Amennyiben tesztekkel, bemutatóval, híranyaggal vagy egyéb dologgal kapcsolatban keresne bennünket, a fenti e-mail címen várjuk elektronikus levelét. Csomagküldéssel kapcsolatban a postázási címet kérjük, hogy telefonon vagy emailen egyeztesse, és csak egyeztetés után küldjön csomagot, vagy termékmintát. Egyéb esetben a küldeménnyel nem tudunk foglalkozni, illetve azt nem tároljuk és nem küldjük vissza!

Olasz kávégépek

Olasz kávégépek

Célunk , hogy Vásárlóink maximálisan elégedettek legyenek . Fontos, hogy a kiválasztott kávégép tökéletes működése mellett, méltó dísze legyen konyhájának, irodájának, vendéglátó egységének, ezért igyekszünk olyan kávégépeket beszerezni, amelyek kifogástalan esztétikai állapotban vannak. Termékpalettánkon felújított, használt, frissen szervizelt Saeco ,Delonghi ,Jura ,Gaggia ,Spidem ,Satarp,Siemens ,Philips ,Aeg , kivánló minőségű automata kávéfőzők találhatóak a háztartási kávéfőző géptől a professzionális vendéglátó-ipari berendezésekig mindent megtalál. Kávégépeinket minden esetben frissen átvizsgálva zsírtalanítva és vízkőtelenítve adjuk át új tulajdonosának vagy bérlőjének melyekre eladáskor 6 vagy12 hónap teljeskörű garanciát biztosítunk. Természetesen garancián túli kedvező áru javításokkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére melyekhez igény esetén térítési díj ellenében cserekészüléket biztosítunk.

Tuti menü