Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Automata fűnyíró képes leírás - Automata - automatizálás.tlap.hu
részletek »

Automata fűnyíró - Automata - automatizálás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: automata.tlap.hu » Automata fűnyíró
Keresés
Találatok száma - 4 db
Agrocenter Kft.

Agrocenter Kft.

A Vasi-Agrocenter Kft. 1993-ban alakult és azóta töretlenül fejlődik. 1995-ben megnyitottuk kisgép-szervizünket. 2001 óta saját tulajdonunk: az eladótér (270 m2), a szerviz (63 m2), a raktár (480 m2) és az irodaépület (450 m2). Kényelmes és ingyenes parkolás minden kedves Vásárlónknak. Gyors kiszolgálással, szaktanácsadással várjuk Önt! Árukészletünket mindig a lehető legnagyobb gondossággal állítjuk össze, maximálisan figyelembe véve a vásárlói igényeket. Különösen nagy hangsúlyt kap a minőség és az elérhető ár. Termékpalettánk rendkívül széles és színes, hogy Ön mindent megtaláljon egy helyen, ami kertjéhez, munkájához szükséges.

Dunapark Kft.

Dunapark Kft.

A webáruház üzemeltetője a Dunapark Kft. (1039 Budapest, Attila utca 107.) Cégünk a Gardena Területi Márkaképviseleteként a Garden teljes hazai választékával, Scotts és Substral műtrágyákkal és tápoldatokkal, Husavarna erdészeti- és kertészeti gépekkel, Husqvarna AutoMower automata fűnyíró gépekkel és kertépítési anyagokkal, szolgáltatási és szerviz háttérrel áll a vásárlók, megrendelők rendelkezésére. .

Honda-miimo

Honda-miimo

A Honda termékek jól ismertek megbízhatóságukról és hosszútávú használhatóságukról. Ez alól természetesen a Honda Miimo sem kivétel. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, keresse Márkakereskedőinket vagy tájékozódjon a Vásárlói tájékoztatóban a programozás és hibaelhárítás menüpontok alatt.

Robomow

Robomow

Robomow a a legmagasabb szintet jelenti a fűnyírásban. Egy teljesen automata fűnyíró, amelyet úgy terveztek, hogy önállóan tudjon füvet nyírni. Egy gombnyomás és az RM400-as vagy az RL1000-es modell segítségével a kerttulajdonosnak már az ujját sem kell többé megmozdítania. Az önműködő fűnyíróink időt és erőfeszítést takarítanak meg Önnek. A többi fűnyíróval ellentétben, a Robomow Ön helyett nyírja a füvet. Nincs több vesződés az elektromos fűnyírókkal és tolnia sem kell többet fűnyíróját. Egyszerűen a legjobb fűnyíró az Ön számára. Lehetőséget szeretnénk biztosítani leendő vásárlóink számára, hogy termékeinket élőben, működés közben is megtekinthessék, illetve választ kaphassanak felmerült kérdéseikre még a robotfűnyíró megvásárlása előtt. Kérjük, hogy adják meg elérhetőségüket illetve a nyírni kívánt terület szerinti település nevét. Kollégánk, vagy az Ön településéhez legközelebb lévő partnerünk megkeresi Önt a részletek megbeszélése érdekében.

Tuti menü