Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Automata ajtó/garázskapu képes leírás - Automata - automatizálás.tlap.hu
részletek »

Automata ajtó/garázskapu - Automata - automatizálás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: automata.tlap.hu » Automata ajtó/garázskapu
Keresés
Találatok száma - 25 db
Ajtó-Matik Kft.

Ajtó-Matik Kft.

Az Ajtó-Matik Kft. az elmúlt 10 évben meghatározó pozícióra tett szert az automatikus működésű ajtórendszerek piacán. Ez idő alatt szakembereink több mint 2.000 db toló-, nyíló- és forgóajtót telepítettek az ország minden szegletébe.

Alarm & Automatic System Kft

Alarm & Automatic System Kft

Küldetésünk: Minőségi automata és biztonsági rendszerekkel olyan kényelmet és biztonságot nyújtani Ügyfeleinknek, amitől az életük jobbá válik. Az Alarm &utomatic System Kft egy 100%-ig magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely teljes körű szolgáltatást kínál Önnek, a kaputechnika, a biztonságtechnika, a nyílászárók és a klímatechnika területén, a lakossági és az ipari igényeknek is megfelelően.

AUSZ Bt.

AUSZ Bt.

Vállalkozásunk több mint 10 éves szakmai múltra tekint vissza. Árnyékolástechnikai termékek gyártásával, forgalmazásával, szerelésével valamint javításával, karbantartásával foglalkozunk. Fény és hővédő rendszerek teljes skáláját felöleli tevékenységünk. Emellett műanyag és alumínium nyílászárók forgalmazásával, beszerelésével, valamint kovácsoltvas termékek gyártásával, szerelésével is foglalkozunk. Ezen termékkörökön belül ingyenes szaktanácsadással, valamint árajánlatadással állunk partnereink és leendő ügyfeleink rendelkezésére. Telephely: 4252 Nyíradony Galamb u. 23.

Automata ipari gyorskapuk

Automata ipari gyorskapuk

Az általunk kínált minőségi Ditec gyorskapuk gyorsan, csendesen és könnyedén nyílnak/záródnak. Magas minőségű alapanyagokból készülnek, így megfelelnek a legszigorúbb európai előírásoknak. Intenzíven terhelhetők, ugyanakkor nagyon biztonságosak is. Alkalmazhatóak üzletekben, üzemekben, raktárakban, beltéren és a külső teret a belső tértől elválasztó kapuként egyaránt, valamint a kialakításuknak köszönhetően olyan, magas higiéniai követelményeket támasztó helyeken is, mint az élelmiszeripar vagy a gyógyszergyártás. Ha felkeltettük érdeklődését kérjen tőlünk árajánlatot és vásároljon gyorskaput a profiktól!

Automatakapu

Automatakapu

1995 -tól épület családi házak villamossági szerelések, ipari kivitelezések, szerkezetlakatos munkák, kovácsoltvas jellegű termékek gyártása. Kaputelefon és villamossági rendszerek karbantartása a győri házkezelőségeknek, mint alvállalkozók, egyéni vállalkozás keretein belül.

Autosec kft

Autosec kft

6 Érv Miért Nálunk Vásárolj! - Alacsonyan tartjuk az árainkat, hogy itt vásárolj. - Kipróbált, jó minőségű termékeket vehetsz nálunk, hosszú Garanciaidőkkel. - Az itt vásárolt termékek beszerelésével is fordulhatsz hozzánk! - Igyekszünk mindent raktáron tartani, hogy gyorsabban megkaphasd. - Saját járművekkel és kollégákkal szállítunk: így olcsóbb, biztonságosabb és akár a szakmai kérdéseid is felteheted a kiszállításnál. - 4 Gyors Lépésben, akár Regisztráció Nélkül is vásárolhatsz.

AWAK - Mobilgarázs | Lemezgarázs | Kutya Kennel

AWAK - Mobilgarázs | Lemezgarázs | Kutya Kennel

Olyan cég vagyunk, ami a tevékenységét fémlemezből készült garázsok (Mobilgarázsok, Mobilgarázs, Lemezgarázs) gyártására és értékesítésére alapozza. A tevékenységünk első pillanatától kezdve nagy súlyt fektetünk a termékeink minőségére, valamint az ügyfeleink elégedettségére. A sikerünk nem csak a minőségi anyagnak köszönhető, hanem az alkalmazott, modern technológiai megoldásoknak is. Ez azért van, hogy ha a termékeink Önökhöz kerülnek, teherbíróak, funkcionálisak és biztonságosan használhatók legyenek. A kivitelezés pontossága és hatékonysága a cégünk legfontosabb célja, a legnagyobb vonzóerő pedig a legalacsonyabb ár a piacon. Komplex szolgáltatást nyújtunk Önöknek, és a lehető legrövidebb határidőre leszállítjuk az árut.

Bohacs

Bohacs

Társaságunk 1995-ben alakult meg. Elsősorban riasztórendszerek telepítésével, értékesítésével foglalkozunk. A riasztóberendezések szerelésére egyre nagyobb igény van. A leghatékonyabb rendszert (DSC) próbáljuk kiépíteni mindenhol.Ügyfeleink bővülő köre is bizonyság arra, hogy szükség van egy megbízható helyi kis csapatra. Szervízkocsiaink a megye számos pontján ismertek, hiszen szinte minden részén dolgoztunk már. Budapest és Dunántúl sem ismeretlen számunkra. A társaság 2000-ben nyitotta meg az Elektrovéd nevű üzletét. Elektronikai védelmi és kényelmi eszközök bemutatása és árusítása, továbbá hozzáértő szaktanácsadás történik üzletünkben. Az üzlet megnyitásának célja, hogy még közelebb legyünk a lakossághoz. Minden felmerülő kérdésre szakszerű felvilágosítást, tanácsot tudunk adni. Természetesen honlapunkon keresztül feltett kérdésekre is (elérhetőségeink) a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. A társaság foglalkozik még kényelmi eszközök telepítésével is. Különböző elektromos zárakat, automata kapunyitókat, garázskapukat, amelyek távvezérléssel üzemeltethetők. Kaputelefonokat is szerelünk, ezek szintén a biztonságot növelik. Kényelemhez hozzátartozik még a lakás fűtésének, hűtésének gazdaságos üzemeltetése, ezért programozható termosztátokat és klímaberendezéseket is forgalmazunk, telepítünk.

Csilag garázskapu

Csilag garázskapu

Egy garázskapu a biztonság mellett komoly esztétikai értéket is képvisel, alapjaiban határozza meg az egész garázs képét. Éppen ezért fontos, hogy a legmagasabb minőséget válassza. Cégünk nemcsak a garázskapu beszerelését végzi el az ország bármely pontján, a kapukat magunk készítjük, így a lehető legkedvezőbb áron tudjuk kínálni termékeinket. Mindezt úgy, hogy a gyártás során csakis strapabíró, magas színvonalú anyagokat használunk. Kínálatunkban számos elektromos kapu mozgató is szerepel. Hívjon bizalommal

Hirdetés
Door-System Kft.

Door-System Kft.

A Door-System Kft. 1989-ben alakult immáron , 24 éve. Cégünk Kis és Nagykereskedelmi tevékenységet folytat , nagyon fontosnak tartjuk , hogy a kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk és szereljünk be , de mindezeket a legkedvezőbb áron. Termékeinket közvetlen importból szerezzük be , ezzel is hozzájárulva a kedvező árakhoz . Az álltalunk forgalmazot termékek esetében nagyon nagy gondot fordítunk a szervízháttére , fontosnak tartjuk , hogy minden terméket a legrövidebb idő alatt megjavítsunk garanciális időn túl is , 2-3 napon belül. Termékeinkre és Munkánkra 2 év teljes körű garanciát vállalunk. Vállalkozásunk Iso 9001 minősítéssel rendelkezik, továbbá számtalan referenciával rendelkezünk mind az ipar, mind pedig a magánszférában (Röszkei-Gyulai-Tompai határátkelőhelyek ipari sorompós rendszerei, stb...), és közel 100.000 megelégedett magánügyfél. 1995 óta cégünk látja el a Nice kapunyitók Kizárólagos magyarországi képviseletét és márkaszervizét.

Garázskapuk | Garázsajtók - Kéry Ajtó Ablak Kft.

Garázskapuk | Garázsajtók - Kéry Ajtó Ablak Kft.

Háza harmóniáját a különféle alkotóelemek egymáshoz hangolásával teremtheti meg. Ennek tudatában a Kéry Ajtó Ablak Kereskedelmi Kft. színvonalas automata tömörfa garázskapuk és garázsajtók kínálatával várja az érdeklődőket. Távnyitóval vezérelt, 70 mm-es vastagságú favázas, illetve betétes tagolt garázsajtót gyártunk le. Ha felkeltettük érdeklődését, a Max City, I. em. 101-es bemutatótermében megtekintheti kiállított darabjainkat! További információ a bemutatoterem@keryajtoablak.hu e-mail címen vagy a 00 36 23 418 190-es telefonszámon.

Gate Kft.

Gate Kft.

A Gate Kaputechnika Kft. ipari kapuk, kaputömítések, dokkolórendszerek, emelőrámpák forgalmazásával és telepítésével foglalkozó vállalkozás mely 1989 óta van jelen a piacon. Központi irodánk Budapesten van. Minden részlegünk készséggel áll partnereink rendelkezésére; a tervezéstől a telepítésig folyamatosan a Megrendelő igényeit szem előtt tartva végezzük munkánkat. Értékesítőink szaktanácsadással, termékleírásokkal, helyszíni felméréssel segítik az adott feladatnak legjobban megfelelő műszaki megoldás és a hozzá szükséges eszközök kiválasztását. Telepítő részlegeink megfelelő szakmai ismeretekkel és a minőségbiztosítási előírásokban rögzítettek alapján végzik munkájukat.

Geze

Geze

Világszerte megtalálható értékesítő- és szervizhálózatunk teljes körű tanácsadással és megbízható műszaki segítségnyújtással áll rendelkezésére a világ bármely pontján. Térképünkön megtalálhatóak az Ön régiójában található Geze képviselet elérhetőségei. Legyen egy projekt akár Stuttgartban, Moszkvában, Dubaiban, Londonban vagy Madridban - mindenhol rendelkezésére állunk egy Geze szakértő szaktanácsaival.

Hörmann Hungária Kft.

Hörmann Hungária Kft.

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel, cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet. Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája és a vásárlóközelség jellemez. A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.

Jókai Kaputechnika Kft.

Jókai Kaputechnika Kft.

Elektromos kapu kínálatunkat látnia kell, ha szekcionált garázskapu után kutat. Az otthoni használatra is alkalmas Quadra, Linea és Natura berendezéseink szolgálatra készek. Nem menjen messzire akkor sem, ha üzemi tolókapu vagy ipari kapu vásárláson gondolkodik! Gyorsjárású, alacsony küszöbös, redőnyös és tűzgátló modellek várják. Ezek mellett raktárunkban kapunyitó motor szetteket és kapumozgató automatákat is talál. Vállaljuk a kapuk szállítását, beszerelését és javítását is, az ország egész területén. Hívjon minket!

Kling Kft.

Kling Kft.

A Kling Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft. kaputechnikai termékek gyártásával, kereskedelmével és szervizelésével foglakozik. A teljes kaputechnikai szakterületet lefedő termékskálánkról (garázskapuk, ipari célú kapuk, kapuautomatikák, kapu- és épületvasalatok, emelő berendezések, mérőeszközök, épületlakatos termékek) továbbá országos viszonteladói és szakszerelői hálózatunkról internetes oldalunk belső lapjain részletes információt talál. Korszerű budapesti központi telephelyünkön óriási raktárkészlettel, kedvező ajánlattal várjuk.

Label Door Kft.

Label Door Kft.

A Label automata ajtókban és nyílóajtó automatikákban a Label spa. cég évtizedek óta felhalmozódó technikai fejlesztésének eredménye mutatkozik meg. Az olasz design és a német precizitás ötvöződik a meghajtásokban. A Label meghajtások az európai normáknak mindenben megfelelve 'CE' minosítéssel rendelkeznek. Típusválasztékunk lehetővé teszi, hogy minden helyre a leghatékonyabb megoldást ajánljuk. Az új szabályozások, az akadálymentesítés szükségessége, a jobb megközelíthetoség következtében a nagyobb forgalmú, vagy egyéb hivatali helyiségek bejáratát célszeru automatizálni. Ezekre a feladatokra kínálunk költségtakarékos, energiahatékony megoldásokat.

Tuti menü