Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Italautomata képes leírás - Automata - automatizálás.tlap.hu
részletek »

Italautomata - Automata - automatizálás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: automata.tlap.hu » Italautomata
Keresés
Találatok száma - 13 db
Automatic Hungary Kft.

Automatic Hungary Kft.

Cégünk több éve foglalkozik árusítóautomaták üzemeltetésével, bérbeadásával. Árusító automata üzemeltetésünk nem csak a nyugat-magyarországi régióra összpontosul, több régióra, több megyére is kiterjed, így bármilyen automatáról is legyen szó cégünk széleskörűen áll leendő partnereink rendelkezésére. Cégünk fő profiljába a kávé, snack, üdítő és ételautomaták üzemeltetése, bérbeadása tartozik. Nagy hangsúlyt fektetünk automatáink kiváló minőségére illetve arra, hogy partnereinkkel harmonikus, közvetlen kapcsolatot alakítsunk ki. Automatáinkban jól ismert, kiváló minőségű ételeket és italokat találhatnak. A helyi igényeknek megfelelően előzetes egyeztetés után több típusú automatát is tudunk szállítani.

Aygor

Aygor

Cégünk az Alenis Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 1999-ben jött létre, a Lavazza hivatalos disztribútoraként. Az Aygor márkanév alatt Lavazza termékeket forgalmazunk, az olasz piac sikeres meghódítása után, immár Magyarországon is. Fő tevékenységünk a Lavazza exkluzív kapszulás rendszerű kávégépeinek értékesítése,ingyenes kihelyezése, bérbeadása irodákba és a fogyasztók otthonába. Célunk, hogy a magyar piacon is minél szélesebb körben megismertessük és megszerettessük a kapszulás kávégéprendszert, valamint felhívjuk a fogyasztók figyelmét annak előnyeire.

Caffé Service Kft.

Caffé Service Kft.

Mottónk: Minden, Amire Egy Üzemel Tetőnek Szüksége Lehet! 1000 NM -ES Telephelyünkön Mindent Egy Helyen Megtalál. Minden, ami munkájához, az automaták tökéletes üzemeltetéséhez elengedhetetlen. Mi nem egy egyszerű forgalmazó, kereskedő cég vagyunk. Belső szervizünkkel, piaci ismereteinkkel, olaszországi több mint 30 éves üzemeltetési tapasztalatunkkal képesek vagyunk ellátni a nagy üzemeltetők igényeit és egyengetni, fejleszteni a kis, fiatal, dinamikus csapatokat. is!

Coffe Express

Coffe Express

Kiss András vagyok, a Coffee Express Kft. alapítója és ügyvezetője. 12 évvel ezelőtt felmondtam a munkahelyemen, és pár darab berendezéssel megalapítottam a saját automatás cégemet. Illetve dehogy volt az cég, én voltam egyedül! Bár féltem a bizonytalanságtól, tudtam, hogy ez az én utam! Az évek során szakmailag jól képzett, elkötelezett kollégák és kolléganők csatlakoztak cégemhez, s velem tartanak az úton azóta is.

Fejér Food Kft.

Fejér Food Kft.

Egy hálózati szódagép vagy egy szintén vezetékes vizet használó vízadagoló számos előnnyel bír a ballonos vízautomatákhoz képest. Megszűnnek a rendeléssel kapcsolatos telefonok, a rengeteg időt felemésztő adminisztráció és a ballonok tárolásával járó kellemetlenségek. Az átfolyó rendszerű adagolókkal elkerülheti az állott vizet. Gépeinkből mindig friss, tisztított víz nyerhető. Ez a megoldás környezetbarát is, hiszen nem termel üres palackokat, nem terheli környezetünket felesleges szeméttel. Nézze meg kínálatunkat!

Fejér Food Kft.

Fejér Food Kft.

Öntsön tiszta vizet a pohárba! Ballonos vízadagoló bérlés és ballonos víz rendelés 10 év tapasztalattal rendelkező partnertől! Elsőrangú ballonos vízadagoló automatáink és ásványvizeink mindenki számára praktikus és gazdaságos megoldásnak bizonyulnak, hiszen termékeinket és szolgáltatásainkat pénztárcabarát árakon, garanciával kínáljuk. A vízadagolók és ásványvizek mellett a szükséges kiegészítőket is megtalálja nálunk. Keressen minket elérhetőségeinken ? rugalmas szállítási feltételekkel állunk rendelkezésére!

Grandcafe

Grandcafe

A Grancafé italautomata kínálatunkban megtalálhatók kávéautomaták, 0,5 l-es eldobható palackos szénsavas üdítőital automaták, éttermi kávégépek. Kifejezetten kávéautomatákba való kávéautomata töltőanyagok gyártásával is foglalkozunk saját felhasználásra, és eladásra is. Hibaelhárítást, javítást, karbantartást és fejlesztést végzünk saját üzemeltetésű és a tőlünk vásárolt italautomatáknál is. A termékeinkből nagyobb tételeket felhasználókhoz, házhoz szállítjuk a megrendelt kávéautomata töltőanyagokat. Országos hálózatunkon keresztül biztosítjuk ital automatáink és vásárlóink magas szintű ellátását.

Horim Kft.

Horim Kft.

Üdvözöljük a Horim Kft honlapján! Társaságunk és jogelődje több mint egy évtizede foglalkozik szódagépek, ital-és egyéb árusító automaták telepítésével és üzemeltetésével, Heves, Nógrád és Borsod-Abaúj-Zemplén Megye területén. Európa és Magyarország piacvezető automata szolgáltatójának az Alois Dallmayr Automaten-Service Kft-nek kizárólagos területi jogú partnere. A több mint ötszáz kezelésünkben lévő berendezés működtetésében szerzett tapasztalatunk és jól képzett csapatunk garancia megrendelőink számára. Munkánk elismeréseként a működési területünkön 2005-ben elnyertük MOL töltőállomások, 2009-ben pedig a Hungest Hotels automatáinak ellátási és szervízelési jogát. Tevékenységünk célja, Partnereink minőségi termékekkel, kiemelkedő színvonalon történő ellátása, megfizethető áron, átlátható jogi és személyi keretek között. Együttműködési megállapodásainknak köszönhetően szolgáltatásunkkal tagjai vagyunk a Magyar Ital-és Áruautomata Szövetségnek és rendelkezünk Haccp és Iso 9001-es minőségbiztosítási igazolásokkal.

Kávéfutár

Kávéfutár

A Kávéfutár Kft. 2002-ben alakult, italautomatákkal foglalkozó vállalkozás. Az ügyvezetés több éves gyakorlata szavatolja, hogy az Ön cége és alkalmazottai testreszabott, professzionális, rugalmas és emberközpontú szolgáltatást élvezhetnek.

Hirdetés
Kivényi Kft.

Kivényi Kft.

Cégünk családi vállalkozásként 1992-ben kezdte meg működését. Tevékenységi körünk és az automaták kínálatának bővülésével, a piaci igényekhez igazodva vállalkozásunk dinamikusan fejlődött. A cég fő tevékenységi körébe tartozik a hideg-meleg ital, snack automaták üzemeltetése valamint a gépekhez szükséges töltőanyagok forgalmazása. Jelenleg Csongrád megye területén hivatalokban, vállalatoknál, gyárakban és iskolákban üzemeltetjük automatáinkat. Szolgáltatásainkat teljes körűen látjuk el, amely a gépek ingyenes kihelyezését, rendszeres tisztítását, karbantartását és az esetleges maximum 2 órán belüli (ünnepnapokon is) hibaelhárítást foglalja magába. Fő célunk a megrendelőink átlátható, gyors és pontos, megbízható kiszolgálása. Az ügyfeleinkkel fenntartott kapcsolatot magunkénak tekintjük, melyet hosszú távra alapozunk.

Mr. Coffee Maker Kft.

Mr. Coffee Maker Kft.

A Mr. Coffee Maker Kft. 100 %-ban magyar tulajdonú hazai kisvállalkozás. Több mint 10 éves kávé, - és egyéb áruautomata üzemeltetői szakmai tapasztalatnak köszönhetően elkötelezettek vagyunk a magas színvonalú szolgáltatás mellett. Célunk, hogy a piacon ügyfeleink folyamatos elégedettsége érdekében professzionális és megbízható, a lojalitást, és elkötelezettséget mindig szem előtt tartó szolgáltatók legyünk. Személyes konzultációk során partnereink részére egyedi igényekre szabott megoldásokat kínálunk díjmentesen legyen szó akár italautomaták, kávéautomaták, üdítőautomaták darabáru automaták illetve ételautomaták kihelyezéséről. Az italautomaták közül a kombinált italautomaták üzemeltetését preferáljuk, amelyben egyaránt megtalálhatóak a kávék, teá, cappuccinok valamint a hideg üdítők.

Pannon Kávé

Pannon Kávé

Rugalmas konstrukciók, melyek az Ön részéről befektetést nem igényelnek. Kiváló minőségű szemes kávé, amit kifejezetten a melegital automatákhoz fejlesztettünk ki. Kiváló minőségű alapanyagok. Több típusú italautomata közül választhat, az Ön igényeinek megfelelően. Ingyenes, teljes körű szerviz és karbantartás, országos lefedettséggel. Személyes szaktanácsadás. Vállaljuk védőitalautomaták kihelyezését is. Egyszerű, tiszta és kényelmes üzemeltetés.

Royalmatic

Royalmatic

Cégünk, a Royalmatic Kft. több éves múlttal rendelkező, egyedülállóan magas minőségi színvonalat képviselő társaság a magyar áru- és italautomata szektorban. Cégünk működésének és dinamikus fejlődésének alapfeltétele kollégáink és szervizünk magas szintű felkészültsége, kiváló minőségű alapanyagok és kiemelkedő műszaki paraméterekkel rendelkező gépek használata.

Tuti menü